Reismenu, verhalen in gerechten. Mijn kookboek uit 2008

schedule 6 okt 2014
bookmark_border Storytelling
create

‘Heb jij ooit een kookboek geschreven, aha, dan kan ik voortaan ook beter die culinaire plaatjes van je op je Facebook-pagina plaatsen.’

De afgelopen weken ging het vooral over mijn boek dat 29 oktober verschijnt. Mijn vijfde marketingboek. En ja, hopelijk zal het ook daarna nog heel lang over dat boek gaan. Wat velen evenwel niet weten, is dat ik ook een kookboek heb geschreven, het eerste kook-, reis-, en leesboek van ons land.

Foto uit Reismenu, verhalen in gerechten.

Food & Travel journalist

Ik was jarenlang food & travel-journalist en als zodanig reisde ik met fotograaf Rob over de hele wereld. Ik hoorde en proefde, en zag onderweg zo veel, maar al die verhalen kon ik onmogelijk kwijt in de artikelen die ik voor verschillende bekende Nederlandse tijdschriften schreef, waaronder Living, HP/DE Tijd, Tip, delicious enzovoorts. Juist al die bijzondere gebeurtenissen en gesprekken bundelde ik samen in ‘Reismenu. Verhalen in Gerechten’, inderdaad, over storytelling gesproken. Elk verhaal aangevuld met een bijpassend gerecht, een wijntip en bijzonder foodshot.

Reismenu stond in verschillende Top 10’s van leukste kookboeken van dat jaar, en kon rekenen op zeer enthousiaste recensies, maar ja, dan moest het boek wel in de winkel te krijgen zijn, en dat ging bij de uitgever hopeloos mis. Zo jammer.

Dus al je nog een heel bijzonder boekje van mij wilt lezen, vol lekkerbekkende verhalen? Schroom niet. Het is onder meer nog hier te krijg.