De verbonden organisatie. Van Teams naar je team.

40% van alle medewerkers voelt zich eenzaam op kantoor. 41% van je collega's heeft geen benul waar je bedrijf voor staat. 90% van alle medewerkers in Nederland voelt zich niet betrokken bij de organisatie.

Dat vraagt om een verbindend organisatieverhaal. Juist in deze 'nieuwe' tijd. Een tijd waarin mensen andere dingen van jouw bedrijf en organisatie verwachten. Meer zichtbaarheid, meer warmte, meer menselijkheid. Om te voorkomen dat je medewerkers de verbinding met de organisatie en hun collega's verliezen. Om te voorkomen dat ook mensen buiten je organisatie jouw verhaal verliezen. En jij buitenspel op de arbeidsmarkt komt te staan.

Vooral jongere mensen willen meer dan zomaar een baan. Ze willen een verhaal. Ze willen werken bij een bedrijf wat ertoe doet. Een veilige, inclusieve community met alle ruimte voor vrijheid, ontwikkeling en zeggenschap. Een organisatie waar iedereen met elkaar is verbonden, in lijn met elkaar en de doelen van de organisatie.

In mijn lezing 'De verbonden organisatie. Van Teams naar je team' neem ik je mee naar die tijd. Met handreikingen en oplossingen hoe jij je organisatie daarvoor kunt klaarmaken. Op het gebied van leidinggeven, samenwerkingsvormen en bedrijfscultuur. Want verbinding, richting en storytelling is belangrijker dan ooit.

Laten we kennis maken..