Mensen kunnen slecht luisteren

In de podcast 'Sprekers van de Toekomst' praat ik met host Robert de Vries over luisteren, storytelling en nieuwsgierigheid.

schedule 4 jan 2023
bookmark_border Nieuws
create

“In de coronatijd las ik alarmerende rapporten van de KPMG ’s en PWC’s van deze wereld. Over het belang van verbinding en betrokkenheid. CEO's zeiden dat thuiswerken de bedrijfscultuur bedreigde, terwijl die essentieel is voor succes. Nou, en wat doen diezelfde CEO’s na corona? Ze laten hun medewerkers nog steeds thuiswerken, terwijl velen thuis op een zolderkamertje verbinding- en betrokkenloos verkommeren. Daar begrijp ik dus geen snars van.”

Robert de Vries van Quality Bookings nodigde mij uit voor zijn podcast ‘Sprekers van de toekomst’. We spraken over waarom bedrijven storytelling misbruiken, waarom luisteren in de boardroom en op de werkvloer alsmaar belangrijker wordt, waarom iedereen een meisje van vier jaar moet durven zijn en ja, er passeerden nog een paar interessante dingetjes.

Luister hier de hele podcast, en natuurlijk kun je mij ook voor een keynote boeken bij Quality Bookings. Voor een talk over de kracht van verhalen; het groeiende belang van luisteren; hoe jij van je een bedrijf een liefdevolle organisatie kunt maken; en de 7 trends die ook jouw business dit jaar grondig veranderen.

Zie je snel.