Ik schreef verschillende boeken over contentmarketing, storytelling, sociale media, merkactivatie en guerrillamarketing. Verder vind je columns en artikelen van mij op (internationale) blogs, en in kranten en tijdschriften.

Boeken | Artikelen | Blogs

Contentbijbel

‘Leest lekker weg, en heeft een goede onderbouwing met zowel persoonlijke verhalen als verhalen van diverse autoriteiten op het gebied van content marketing. Je kunt direct aan de slag met het strategisch inzetten van content marketing. Vier sterren.’ (Marketingboeken)

‘Een fijn schrijven dat bij iedere content marketeer in de kast hoort.’ (Contentmarketingblog)

‘Een uitweg in het contentcircus. In klare kleurrijke taal. Door de bevlogen en vaak vermakelijke verteltrant verlies je niet snel de aandacht. Oud-journalist Hospes toont zich een romantische rebel, een geboren verhalenverteller. Met zijn geboren pennenstreken maakt hij je gedachten los en helpt hij je nieuwe wegen te verkennen. Dat is zijn kracht. En die komt voelbaar uit het hart.’ (Marketingfacts)

‘Een aanrader, een eye-opener’ (Frankwatching)

‘Dit boek zou verplichte kost moeten zijn voor iedereen die ervoor kiest om content op strategische wijze in te zetten.’ (Managementboek)

Koop Contentbijbel:

Ga naar de shop

De Guerrillamarketing Revolutie

Van noodgreep naar noodzaak. Haystack 2012.

“Ik ken geen managementboek dat meer tot de verbeelding sprekende cases heeft dan de Guerrillamarketingrevolutie.” (Steven van Belleghem, auteur van het marketingboek van het jaar 2012)
“Zo inspirerend dat je er af en toe kortademig van wordt. De prettige toon, prachtige vormgeving en aansprekende cases vervolmaken het.” (Marketing Tribune)

“Er komt echt iets binnen.” (Frankwatching)

“Ik ben zeer enthousiast over dit boek.” (Managementboek.nl)

“Ga er als marketeer maar aan staan. Gelukkig biedt Hospes’ boek genoeg aanknopingspunten” (NRC Handelsblad)

“Prachtig boek.” (Molblog)

Koop de Guerrillamarketing Revolutie:

Ga naar de shop

Guerrillamarketing

Nieuwe sluiproutes naar het hart van je klant. Haystack 2007.

“Een absolute must voor marketeers, reclamemakers en ondernemers.” (NBD/Biblion)

“Een compact boek, opmerkelijk toegankelijk geschreven, waarmee je in een paar uur helemaal thuis bent in de guerrilla-materie”. (Adformatie)

“Hospes blijkt een waardige ’n vaardige feestredenaar. Verplichte kost.” (Management Scope)

“Een inspirerende bloemlezing.” (Marketingtribune)

Alle 13 Goed

De beste online marketingtools. Haystack 2009

“Na het lezen van ‘Alle 13 Goed’ ga je met andere ogen kijken naar webgebaseerde marketing” (…) “Alle 13 inspirerend”(managementboek.nl)

“Een fijne vorm van bijgepraat worden” (Marketingfacts)

“Leest lekker weg. Hospes houdt ervan dingen bij hun naam te noemen.” (Tijdschrift voor Marketing)

Geld verdienen met sociale media

Haystack 2011 (bestseller)

“Leesbare vogelvlucht, geschreven in Jip & Janneke-taal” (Tijdschrift voor Marketing)

“Een absolute aanrader voor iedereen die niet alleen geld wil verdienen met sociale media maar ook wil begrijpen hoe ze functioneel in elkaar grijpen. Kortom: een must voor sociale media musketeers!” (Managementboek.nl)

“Lees dit ding” (Managementboek.nl)

Verlichting in Business

(samen met Kees Klomp)

Het pad naar persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijk voorspoed. Haystack 2010

“Een page turner. Niet alleen omdat het zo lekker geschreven is, maar omdat de schrijvers je oprecht weten te inspireren. Wat een verlichting.” (Managementboek.nl)

“Aangrijpend” (Marketingtribune)

“De auteurs zijn erin geslaagd mij als lezer te overtuigen; ik ben het met hen eens.” (Willem Veermeend, hoogleraar Universiteit Maastricht)

“De auteurs beschrijven een pad dat bedrijven, leiders, marketeers en communities helpt.” (Tex Gunning, bestuurslid AkzoNobel)

“Een warm pleidooi voor een betere wereld, en een voor iedereen toegankelijke handleiding hoe daar te komen” (Floortje Dessing, BN’er)

(Visited 2.538 times, 1 visits today)