Privacy. Ik behandel mensen graag zoals ik zelf behandel wil worden. Als jij op mijn nieuwsbrief bent geabonneerd, beschik ik over jouw persoonsgegevens. Natuurlijk zorg ik ervoor dat die netjes afgeschermd blijven voor derden. Je kunt je altijd voor mijn mails afmelden.

Dat is eigenlijk alles wat je moet weten. Ik scherm je gegevens af. Ga die niet verkopen aan anderen. En je kunt je voor mijn nieuwsbrief altijd afmelden.

Duidelijk toch? Juridisch is dit evenwel niet genoeg. Daarom hieronder nog iets meer tekst. Hopelijk in begrijpelijke taal. Vragen? Neem gerust contact op via cor@corhospes.nl.

 

Persoonsgegevens bij inschrijving Nieuwsbrief:

Als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, vraag ik om je persoonsgegevens. Alleen het meest noodzakelijke.

Voornaam en emailadres: Om je zo netjes mogelijk aan te spreken. En om ervoor te zorgen dat je mijn nieuwsbrief ook echt ontvangt.

 

Persoonsgegevens bij inschrijving bijeenkomst (Club Deli/workshop/masterclass/webinar):

 

Als je je inschrijft voor een van mijn bijeenkomsten, vraag ik om je persoonsgegevens. Ik hoef niet alles van je te weten, maar alleen wat strikt noodzakelijk is om je deelname zo goed mogelijk te regelen. Vooral als het een betaald event betreft.

Voor- en achternaam: Zodat ik weet dat jouw plek tijdens die bijeenkomst ook écht voor jou is en niet wordt ingepikt door iemand anders die probeert op een slimme manier binnen te komen.

Functie: Zet ik op je badge of naamkaartje. Misschien vind jij je eigen functie niet zo interessant om te vermelden, maar wellicht willen je collega-deelnemers die wel graag weten.

Geslacht: Ik wil je graag nog netter kunnen aanspreken

E-mailadres: Voor informatie vooraf en informatie (samenvatting/presentatie) achteraf. Bedoeld om je nog beter te helpen. Wens je die niet langer te ontvangen? Een klik en je bent uitgeschreven.

Postadres: Handig voor eventueel ‘fysiek bonusmateriaal’ na afloop van een bijeenkomst.

Afdeling en Bedrijfsnaam: Ik vind het fijn dat beloofde dan wel bestelde spullen ook echt op de juiste plek binnen je bedrijf aankomen.

Mobiel telefoonnummer: Alleen bij zeer hoge nood. Bijvoorbeeld bij een last minute wijziging of, niet ondenkbaar, er wacht onderweg een flinke file. Dan stuur ik je desgewenst een sms-je, met een alternatieve route.

 

Facturering:

Bestel je bij mij, na telefonisch overleg, een incompany training of een andere training/workshop/lezing op maat, dan stuur ik je een factuur. Daarvoor heb ik nodig je rekeningnummer, postadres, mailgegevens en eventueel een PO nummer. Niet anders dan zoals dat al jaren gaat.

Wanneer je online een product of dienst van mij koopt, word je voor de transactie verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor via een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (Creditcardnummer, Paypal Login, Ideal Gegevens) worden niet doorgegeven aan mijn servers en ook niet door mij opgeslagen. In mijn rekeningenoverzicht vind ik enkel je bankgegevens terug.

Ik gebruik jouw gegevens om je bestelling(en) zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Je gegevens deel ik alleen met derden wanneer die betrokken zijn bij het uitvoeren van die bestelling.

 

Bewaringstermijn


Ik hanteer een heldere regel: ik bewaar je gegevens niet langer dan jij wenselijk vindt. De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee ik je gegevens heb gekregen of verzameld en eventuele wettelijke verplichtingen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wil je je persoonsgegevens inkijken? Wil je die wijzigen of verwijderen uit mijn systeem? Geen probleem. Mail naar cor@corhospes.nl met een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van je persoonsgegevens. Ik moet bepaalde factuurgegevens evenwel een tijdje blijven bewaren van de Belastingdienst. Vind jij dat ik niet genoeg netjes met je persoonsgegevens omga, laat me dat dan even weten. Mocht je daarna toch nog vinden dat ik een tikje op mijn vingers verdien, dan kun je een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.


Vragen over mijn privacybeleid?

Cor Hospes

Bert Haanstrakade 282

1087 EC AMASTERDAM

06-50215722

cor@corhospes.nl

 

 

(Visited 245 times, 1 visits today)