Blog2019-10-03T15:43:19+02:00

Blog

Het verhaal achter Broodje Verhaal

5 mei 2021|

De Ondernemer lanceerde ‘Broodje Verhaal’. Een video- en podcast waarin een ondernemer zijn ondernemersverhaal vertelt. Over de geboorte van een bijzonder broodje. Met ketsende biljartballen.

“Het gaat niet om de leads, maar om de love.”

19 april 2021|

Wil je weten wat op de lagere school mijn eerste ‘content’ was? En waarom ik mijn kinderen over zonnebloemen vertel? Je hoort het in de leuke podcast van Floris Hülsmann. We spraken over mijn drijfveren, over zinvolle en zinloze merken, over melk en bier, over het groeiende belang van storytelling, over liefde en nog veel meer. En ja, dat ik vind dat je geen merk kunt bouwen op Facebook, dat verhaal van me ken je intussen wel.

(Visited 5.583 times, 1 visits today)