Cor_schrijftIk schreef verschillende marketingboeken. Over contentmarketing, storytelling, sociale media,  merkactivatie en guerrillamarketing. Enkele boeken groeiden uit tot bestsellers.

 


 

De power van een contentplatform.

Hoe maak je verhalen voor het vinden, binden, bewegen en uitbouwen van je publiek.

Stop met het uitstrooien van online content op media die niet van jezelf zijn. Leid je publiek naar je eigen contentplatform. De plek waar jij rechtstreeks met je publiek een relatie kunt opbouwen. Waar jouw bedrijf of organisatie kan uitgroeien tot een expert, en van waaruit jij ook die autoriteit kunt verzilveren.

Wat is een contentplatform? Waarom moet ik een contentplatform opzetten? Hoe kan ik met een contentplatform mijn merk opbouwen? Je leest het in ‘De power van een contentplatform’. Op basis van het Contentplatform Model (CP Model) dat ik op basis van vier jaar studie, gesprekken en ervaringen ontwikkelde en dat verschillende bedrijven al succesvol hebben toegepast. Ook vind je in het boek een draaiboek waarmee jij je bedrijfscultuur in acht stappen contentklaar maakt.

cb

Contentbijbel.

Hoe zorg je als merk voor verhalen met eeuwigheidswaarde.

Miljarden mensen hebben de Bijbel gelezen en lezen dat boek nog steeds. In de meest succesvolle romans, blockbusting films en allerberoemdste schilderijen wordt naar verhalen uit het boek gerefereerd. En diezelfde verhalen doen honderdduizenden wekelijks uitbarsten in gezang en gebed. Dat zou elk merk zich toch wensen. Content voor de eeuwigheid. De Contentbijbel leert je hoe.

Hier te bestellen.


Deguerrillamarketingrevolutie

De Guerrillamarketing Revolutie

Van noodgreep naar noodzaak. Haystack 2012.

“Ik ken geen managementboek dat meer tot de verbeelding sprekende cases heeft dan de Guerrillamarketingrevolutie.” (Steven van Belleghem, auteur van het marketingboek van het jaar 2012)
“Zo inspirerend dat je er af en toe kortademig van wordt. De prettige toon, prachtige vormgeving en aansprekende cases vervolmaken het.” (Marketing Tribune)

“Er komt echt iets binnen.” (Frankwatching)

“Ik ben zeer enthousiast over dit boek.” (Managementboek.nl)

“Ga er als marketeer maar aan staan. Gelukkig biedt Hospes’ boek genoeg aanknopingspunten” (NRC Handelsblad)

“Prachtig boek.” (Molblog)


guerrmarkt

Guerrillamarketing

Nieuwe sluiproutes naar het hart van je klant. Haystack 2007.

“Een absolute must voor marketeers, reclamemakers en ondernemers.” (NBD/Biblion)

“Een compact boek, opmerkelijk toegankelijk geschreven, waarmee je in een paar uur helemaal thuis bent in de guerrilla-materie”. (Adformatie)

“Hospes blijkt een waardige ’n vaardige feestredenaar. Verplichte kost.” (Management Scope)

“Een inspirerende bloemlezing.” (Marketingtribune)


Alle_13_goed

Alle 13 Goed

De beste online marketingtools. Haystack 2009

“Na het lezen van ‘Alle 13 Goed’ ga je met andere ogen kijken naar webgebaseerde marketing” (…) “Alle 13 inspirerend” (managementboek.nl)

“Een fijne vorm van bijgepraat worden” (Marketingfacts)

“Leest lekker weg. Hospes houdt ervan dingen bij hun naam te noemen.” (Tijdschrift voor Marketing)


geld-verdienen-met-sociale-media

Geld verdienen met sociale media

Haystack 2011 (bestseller)

“Leesbare vogelvlucht, geschreven in Jip & Janneke-taal” (Tijdschrift voor Marketing)

“Een absolute aanrader voor iedereen die niet alleen geld wil verdienen met sociale media maar ook wil begrijpen hoe ze functioneel in elkaar grijpen. Kortom: een must voor sociale media musketeers!” (Managementboek.nl)

“Lees dit ding” (Managementboek.nl)


vib

Verlichting in Business

(samen met Kees Klomp)

Het pad naar persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijk voorspoed. Haystack 2010

“Een page turner. Niet alleen omdat het zo lekker geschreven is, maar omdat de schrijvers je oprecht weten te inspireren. Wat een verlichting.” (Managementboek.nl)

“Aangrijpend” (Marketingtribune)

“De auteurs zijn erin geslaagd mij als lezer te overtuigen; ik ben het met hen eens.” (Willem Veermeend, hoogleraar Universiteit Maastricht)

“De auteurs beschrijven een pad dat bedrijven, leiders, marketeers en communities helpt.” (Tex Gunning, bestuurslid AkzoNobel)

“Een warm pleidooi voor een betere wereld, en een voor iedereen toegankelijke handleiding hoe daar te komen” (Floortje Dessing, BN’er)

(Visited 220 times, 1 visits today)