over cor 2017-11-21T19:38:42+00:00

Biografie

Zorgen voor waardevolle verhalen. Zorgen voor verhalen die het waard zijn om te delen. Dat is wat ik voor jou kan betekenen. Want verhalen maken, doe ik al sinds mijn lagere school. Lees er meer over in mijn uitgebreide ‘Bio’ zoals je op deze pagina meer dingen over mij kunt lezen. 

Wil je mij zelf spreken? Bel me op +31 6 50 21 57 22 of stuur een app’je. Mailen kan naar cor@corhospes.nl, een tweet stuur je naar @corhospes.

Over Cor

Dumbells

Een keer per week. Buiten. Met Stadswild. Spelen met touwen en latex trekdraden. Stoeien met [...]

Stick

Hockeyen doe ik zelf niet meer. Een keer een ongelukje gehad op de skipiste en [...]

Een bandje

Wie wilde als vijftien- of zestienjarige niet spelen in een bandje. In mijn cassetterecorder denderden [...]

(Visited 2.814 times, 7 visits today)