over cor 2018-05-24T07:55:28+00:00

Biografie

Zorgen voor waardevolle verhalen. Zorgen voor verhalen die het waard zijn om te delen. Dat is wat ik voor jouw merk of organisatie kan betekenen. Want verhalen maken, doe ik al sinds mijn lagere school. Lees er meer over in mijn uitgebreide Bio zoals je op deze pagina meer dingen over mij kunt lezen. Of zoef naar mijn bedrijf Merkjournalisten.

Wil je mij zelf spreken? Bel me op +31 6 50 21 57 22 of stuur een app’je. Mailen kan naar cor@corhospes.nl, een tweet stuur je naar @corhospes.

Mijn kantoor vind je in Amsterdam, langs de oever van het IJsselmeer:

Cor Hospes

Bert Haanstrakade 282,

1087 EC  AMSTERDAM.

Over Cor

Dumbells

Een keer per week. Buiten. Met Stadswild. Spelen met touwen en latex trekdraden. Stoeien met [...]

Stick

Hockeyen doe ik zelf niet meer. Een keer een ongelukje gehad op de skipiste en [...]

Een bandje

Wie wilde als vijftien- of zestienjarige niet spelen in een bandje. In mijn cassetterecorder denderden [...]

(Visited 3.769 times, 1 visits today)